افتتاحیه حوزه علمیه الزهرا (س) نی ریزسال 95
مدرسه علمیه الزهرا(س) نیریز
به مناسبت بازگشایی مدرسه علمیه الزهرا(س) نیریز مراسم افتتاحیه در این مدرسه در تاریخ 28/6/95 در جمع هفتاد نفر از طلاب و خانواده آنها و نماینده مؤسس حوزه علمیه و مسئولین دانشگاههای علمی کاربردی و پیام نور برگزار شد. ساجدی هدف از برگزاری این مراسم را آشنایی طلاب جدیدالورود با محیط مدرسه علمیه الزهرا(س) و همچنین یادآوری آداب طلاب مدرسه دانست.
صدیقه پردازی، مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) نیریز سخنران این مراسم چنین بیان کرد که:
در هر کاری نیت باید برای خدا باشد و مخصوصاً طلبگی که اگر در آینده طلبه شدی اول نیتت را درست کن. یعنی نیت خالص برای خدا باشد نه اینکه به اجبار کسی وارد حوزه شده باشی یا اینکه اگر از کنکور نتیجهای نگرفتی وارد حوزه شوی. اینها هیچ فایدهای ندارد باید خالصانه برای خدا باشی. وی چنین اظهار داشت که: شیخ عبدالکریم حائری(ره) بنیانگذار حوزههای علمیه را در حرم امام حسین(ع) دیدند که گریه میکند و به امام میگوید: آقاجان من مجتهد شدهام ولی میخواهم که آدم شوم. گفتند ملا شدن چه آسان آدم شدن چه مشکل. حاج عبدالکریم گفت: ملا شدن چه مشکل آدم شدن محال است.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) نیریز چنین ادامه داد که:
حاج شیخ عبدالکریم حائری(ره ) گفت: وقتی شخصی طلبه میشود مانند انگور است که بر اثر جوشاندن نجس میشود و راه پاک شدن آن ثلثان است. پس طلبه باید خود را تزکیه کند چون علم و دانش و مدرک آدمی را مغرور و متکبر میکند و یک طلبه باید آنقدر تلاش کند و بجوشد تا دو سوم او یعنی صفات و اخلاق بد و رذایل او بخار شود و از بین برود تا اینکه بتوان از او استفاده کرد. وی چنین خاطرنشان کرد که: امروزه نظام نظام اسلامی است. ضایعات و مشکلات فقط شامل روحانیت و طلاب نمیشود بلکه ضایعه متوجه اسلام میشود و به این زودی هم قابل جبران نخواهد بود. روحانیت و طلبگی دارای قداست است. مردم به من و شما نگاه میکنند به خاطر حجابمان، شأنمان، شغلمان حساب خاصی روی ما باز میکنند.
پردازی چنین اظهار داشت که:
طلبه امروز، عالم فرداست. مبلغ دین است بنابراین طلبه یک نیروی فرهنگی و عنصر تعلیمی و تربیتی در جامعه است که باید برای گسترش فرهنگ دینی آماده شود و تلاش کند. به برکت نظام جمهوری اسلامی و این دولت به حوزههای علمیه خصوصاً حوزههای خواهران بها دادهاند. ما باید قدردان باشیم و تلاش خود را مضاعف کنیم و از این بوستان علم و دانش بهره ببریم. وی چنین ادامه داد که: روحانیت تنها نهاد اجتماعی است که خداوند به تکمیل نیروی آن فرمان داده است. خدای متعال برای رفع نیاز جامعه به کسب و کار و تجارت و پزشکی و …. به صورت مستقیم نیرو نفرستاده است. اما برای رفع نیاز بشر به دین و اخلاق و معنویتا 124000 انسان صالح اعزام کرده است. پس کار طلبگی کاری است که این رسالتها را تأمین میکند پس باید به خاطر مکانی که در آن قرار گرفتهایم شاکر خداوند باشیم.